عسل با عصاره شوید

عنوان: عسل با عصاره شوید
شرکت:
آدرس سایت: www.zanboorestan.com
توضیحات:
تركيبات عســـل مخمرها و آنزیم ها ۱۵ آنزیم در عسل شناسایی شده است. قسمت عمده ی آن به وسیله غدد بزاقی زنبور در حین فرآوری شهد تولید می شود اسیدهای آمینه از ترکیبات پروتئینی عسل است. عسل حاوی انواع اسیدهای آمینه شامل پرولین، فنیل آنالین، گلوتامین و اسید اسپارک است. میزان اسدآمینه در عسل از ۶/۰ تا ۵۰۰ میلی گرم در ۱۰۰ گرم عسل متفاوت است مواد معدنی ۳۷ عنصر در ترکیبات آلی عسل یافت می شود. میزان کانی ها ۱۸/۰ درصد است که از ۰۱/۰ درصد تا ۴۴/۰ درصد متغییر می باشد. مواد معدنی موجود در عسل حاوی آهن ،پتاسیم، کلسیم، منیزیم مس، منگنز، سدیم و فسفر است خواص عســـل عسل دارای خواص فراوان و مصارف دارویی بسیار است. به دلیل بالابردن سیستم ایمنی بدن، ابتلا به بیماری ها را کاهش می دهد. مصرف روزانه یک قاشق مرباخوری عسل به صورت ناشتا از بیماری سرماخوردگی جلوگیری می‌کند. محلول عسل، آب ولرم و آب لیمو ترش برای بهبود سرفه بسیار مفید است. یکی از مهمترین مصارف دیگر عسل در ترمیم زخم ها و سوختگی ها است؛ مانند ترکیب عسل و محلول بره موم کلیه ترکیبات عسل کاملاً جذب بدن شده و این امر موجب می شود عسل را از سایر مواد غذایی متمایز سازد. این هدیه طبیعی با بسیاری از فرآورده های غذایی مانند میوه ها، سبزی ها، نان، شیر و لبنیات سازگاری بالایی داشته و آنریم های آن بطور همزمان در فرآیند هضم معده ای و روده ای غذا شرکت می کنند همچنین، خاصیت ضدباکتریایی عسل، روی میکروارگانیسم های بیماری زا در دهان و زخم ها اثری فوق العاده قویی دارد. مواد استونی و کتونی عسل جلوی رشد باکتری، قارچ و تک یاخته ها را می گیرد. هنگامی که عسل با داروهای دیگر مصرف شود، اثر دارویی را افزایش داده و اثرات جانبی آن ها را کاهش می دهد اما در نحوه مصرف آن باید توجه داشت / عسل دارای ۷۰ تا ۳۰۰ نوع ماده است که شامل قندها، مخمرها و آنزیم‌ها، انواع اسیدهای آمینه، ویتامین‌ها، اسیدها، بسیاری از مواد معدنی و برخی چربی‌های مفید می‌شود. اسیدهای آلی عسل، باعث فعال سازی عملکرد تراوش غشاهای مخاطی معده شده، اشتها و جذب مواد غذایی در روده کوچک را افزایش می دهد. حتی قند عسل از طریق پرزهای چشایی سریع وارد خون می شود. ثابت شده است (ملادنوف – ۱۹۷۸) که مصرف روزانه ۱۲۰ گرم عسل در طی ۲۰ روز، فعالیت لوکوسیت ها را افزایش داده و سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری آلرژیک افزایش می یابد. مصرف عسل با موم آن که توسط زنبور ساخته شده باشد، واکنش ضد حساسیت ایجاد می کند عسل طبیعی در زدودن سموم از بدن، افزایش پالایش(دفع) و فعالیت کلیه ها مؤثر است. فعالیت بیولوژیک محلول ها و نگهدارنده های مختلف دارویی را نیز افزایش می دهد؛ به عنوان مثال، خیساندن شیرین بیان و جینسینگ در عسل باعث جذب بهتر مواد در بدن می شود / عسل دارای خواص فراوان و مصارف دارویی بسیار است. به دلیل بالابردن سیستم ایمنی بدن، ابتلا به بیماری ها را کاهش می دهد. مصرف روزانه یک قاشق مرباخوری عسل به صورت ناشتا از بیماری سرماخوردگی جلوگیری می‌کند گلوکز و فروکتوز موجود در عسل، فعالیت سیستم عصبی را کنترل کرده و اثرات آرام بخش ایجاد می کند. بنابراین خواب و حافظه را بهبود می بخشد. خاصیت ضد میکروبی عسل، مایع اضافی زخم روی پوست را تخلیه کرده و جریان خون و لنف در ناحیه زخم را تحریک می کند عسل ویسکوزیته خون را کاهش داده و تغذیه ماهیچه قلب را بهبود می بخشد. همچنین، در باز کردن عروق خون رسان قلب (کرونر) مشارکت داشته و در ترکیب با آب هویج، آب لیمو و آب ترب می تواند فشارخون را کاهش دهد.

آدرس مرکز رشد پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی

ابتداي آزادراه كرج-قزوين-انتهاي جاده بهشت سكينه-مجتمع تحقيقاتي جهاددانشگاهي-پژوهشكده گياهان دارويي جهاددانشگاهي.
شماره تماس: 34764094-026 شماره فکس: 34764021-026
آدرس ایمیل: Incubator@imp.ac.ir

تماس با ما

برای ثبت تماس خود اطلاعات درخواست شده را وارد کنید.